Livestream voor bedrijven en organisaties

Livestream voor bedrijven, congressen en seminars. Onze technologie stelt u en uw doelgroep in staat om evenementen bij te wonen zonder hierbij fysiek aanwezig te zijn. Live Media organiseert livestreams voor bedrijven, overheden en organisaties, die hun bereik willen vergroten en op kwalitatieve wijze hun evenement willen delen met hun doelgroep.

Livestream voor bedrijven op de website

Er wordt nog veelvuldig gebruik gemaakt van gratis tools om video’s en livestreams op websites te plaatsen. Wanneer u serieus met live streaming aan de slag gaat raden we aan om het professioneel aan te pakken. De redenen hiervoor:

  • De beeldkwaliteit is beter en past zich aan op de capaciteit van de internetverbinding van de kijker.
  • Live Media ontzorgt u door de voorbereiding, coördinatie en nabewerking uit handen te nemen.
  • Geen onderbrekingen door advertenties.
  • Technische problemen worden snel door ons opgelost.
  • We werken met technologie die ervoor zorgt dat het bezoekersverkeer niet via uw website verloopt. Hierdoor raakt uw site niet overbelast.
  • Is uw site niet geschikt, dan creëren we speciale pagina’s voor uw evenement.
  • U kunt de video opnamen nog minimaal 1 jaar na het evenement online embedden. Of langer in overleg.

Livestream voor bedrijven op social media

Met livestreams via social media richten we ons op Facebook Live en Youtube live streaming.

Facebook Live is het grootste platform voor livestreams en heeft het grootste bereik. Vanwege het groeiende belang van Facebook Live zakelijk, hebben we geïnvesteerd in de beste streaming technologie, namelijk Wowza ClearCaster™. Deze stelt u in staat om direct te verbinden met Facebook Live.

Youtube live streaming wordt zeker ook aangeraden wanneer u al over een actief Youtube kanaal beschikt en uw doelgroep via dit platform goed te bereiken is.