Livestream bedrijven en overheid:

Professionele livestreaming

Livestream specifiek voor bedrijven en overheid stelt u in staat om uw evenement direct live te vertonen. Live Media gebruikt de modernste techniek en biedt een uitstekende beeldkwaliteit. Zo kunnen uw kijkers de livestream volgen alsof ze werkelijk bij het evenement aanwezig zijn.

Livestream bedrijven

Livestream is voor bedrijven voor veel doelen in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een (muziek)evenement, grote bedrijfspresentaties, congressen, seminars, webinars, een FAQ ofwel vragenuurtje, het delen van oplossingen en tips. Ook is een livestream de ideale manier om nieuwe producten te lanceren en presenteren. Bijvoorbeeld een modeshow, de eerste rit in een nieuw model auto of een productdemonstratie.

Livestream overheid

Livestream voor overheden is een perfecte tool voor het live bijwonen van bijvoorbeeld: debatten, symposia, commissievergaderingen, gemeenteraadsvergaderingen, ‘vraag en antwoord’ sessies voor burgers, persvoorlichting en als PR middel. Livestreaming vergroot de transparantie van de organisatie en het bestuur. Daarmee is het een belangrijk democratisch instrument.

Livemedia is sterk in ad-hoc livestream producties op verschillende locaties, maar kan ook een vaste installatie voor u verzorgen.

De voordelen van professionele livestreams voor bedrijven en overheid

  • Perfecte beeldkwaliteit, past zich aan internetverbinding van de kijker aan.
  • We maken gebruik van de nieuwste technologie, zoals Wowza ClearCaster™.
  • Bezoekersverkeer loopt niet via uw site, dus geen overbelasting.
  • Kijker registratie mogelijk, conform de AVG verordening. Uitzending eventueel te beperken op basis van inschrijving.
  • Wij organiseren de voorbereiding, coördinatie, productie en nabewerking.
  • Geen onderbrekingen door advertenties.
  • De video opname blijft minimaal 1 jaar na dato online beschikbaar.
  • Basis livestream al vanaf €750,-. Voor meer informatie, zie onze tarieven.

Contact

Wilt u meer over Livemedia weten? Lees het hier. Voor vragen, offerte verzoeken en overleg kunt u het contactformulier invullen. We nemen dan spoedig contact met u op. Ook kunt u ons bellen op 020 700 9466 (Amsterdam) of 03 808 5090 (Antwerpen)