Live

Betrouwbare livestream organiseren

Bedrijfszeker een livestream organiseren, is de specialiteit van Live Media Facilities. Onze live video producties worden weergegeven op het platform van uw keuze: Facebook Live, uw Youtube kanaal, Vimeo, LinkedIn, Ustream en natuurlijk met de hoogste kwaliteit op uw eigen website. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep betrouwbaar uw evenement online kan bijwonen. En nemen u daarbij alle techniek uit handen.

Livestream uitvoeren op uw eigen website

Een livestream kan direct worden toegepast op uw website en heeft het voordeel van de meest betrouwbare beeldkwaliteit, maar ook dat deze zich automatisch aanpast wanneer de internetverbinding onvoldoende capaciteit heeft, aan de kant van de kijker.

Daarbij wordt de live stream bij een grote hoeveelheid kijkers niet onderbroken door reclame en raakt uw site niet overbelast.

Livestream organiseren via Facebook Live

Facebook Live is het grootste social platform voor livestreams en heeft het hoogste potentiële bereik voor online video.

Vanwege het toenemende belang van Facebook Live zakelijk, hebben we geïnvesteerd in de beste streaming technologie met Wowza ClearCaster™.
Hiermee kunnen we een betrouwbare livestream aanbieden als Premium Content Provider. Wij zijn het eerste bedrijf in Nederland en België dat Facebook encoding aanbiedt met Wowza ClearCaster™.

Livestream via Youtube

Ook al is Facebook Live het grootste social media platform voor livestreaming, wanneer u beschikt over een Youtube kanaal met veel activiteit en volgers, ligt het voor de hand om de livestream (ook) op Youtube uit te zenden.

Invoegen PowerPoint

Is PowerPoint of Keynote onderdeel van uw presentatie, dan moet deze ook in de livestream te zien zijn. In de meest simpele vorm kan dit afwisselend met het camera beeld. Maar er zijn ook mogelijkheden beiden tegelijkertijd te laten zien.
Belangrijk is dat alles synchroon blijft, óók in de opname voor afspelen achteraf.

Multi camera opname is standaard

Live Media levert een betaalbare multi camera registratie van uw evenement, show, presentatie of congres. Hierdoor is het voor de kijkers mogelijk uw zaal en sprekers afwisselend te laten zien.

Meerdere camera’s zijn belangrijk voor de kwaliteit van de livestream. Deze worden live afgewisseld door de schakeltechnicus, samen met andere video bronnen zoals uw PowerPoint presentatie. Dit geeft na afloop tevens een complete opname van uw evenement.

Audio voorziening

Geluid is minstens zo belangrijk als de video opname. Samen maakt dit uw live registratie compleet. Wij zijn gewend om aan te sluiten op een voorziening die reeds aanwezig is, maar kunnen dit uiteraard ook zelf voor u verzorgen. Zodat alles door één partij wordt geregeld.

Evenement techniek verzorgen

Een stap verder is dat Live Media de complete event techniek levert, dus naast video ook de geluidsweergave, trussing, beeldschermen, LED wall, PowerPoint presentaties etc.
Wij controleren dat alles perfect op elkaar aangesloten is. Met slechts één aanspreekpunt. Vraag naar onze mogelijkheden.

Mobiel internet en Satelliet

Is er op locatie geen (voldoende) internet voorziening, dan leveren wij afhankelijk van de situatie, een satelliet verbinding, of gebruiken meerdere gestapelde mobiele 4G kanalen. Of een combinatie hiervan, voor maximale bedrijfszekerheid.

Weergave op locatie

Door beeldschermen te plaatsen op locatie, kan het programma worden gevolgd in andere ruimtes. Handig wanneer er meer publiek is dan het maximum voor de zaal. Of om in de foyer te kunnen zien wat er binnen plaats vindt.