Livestream organiseren

Livestream organiseren, dat doet u het best met behulp van Live Media. Onze live video producties kunnen worden weergeven op het platform van uw keuze. Facebook Live, uw Youtube kanaal en/of op uw eigen website. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep in de hoogst mogelijke kwaliteit uw evenement online kan bijwonen.

Livestream uitvoeren op uw eigen website

Een livestream kan direct worden toegepast op uw website en heeft als voordeel dat de beeldkwaliteit uitmuntend is, maar zich ook automatisch aanpast wanneer de internetverbinding onvoldoende capaciteit heeft, aan de kant van de kijker.
Daarbij wordt de live stream bij een grote hoeveelheid kijkers niet onderbroken door reclame en raakt uw site niet overbelast.
Lees hier meer.

Livestream organiseren via Facebook Live

Facebook Live is het grootste social platform voor livestreams en heeft het hoogste potentiële bereik.
Vanwege het groeiende belang van Facebook Live zakelijk, hebben we geïnvesteerd in de beste streaming technologie met Wowza ClearCaster™.
Dit stelt u in staat om u direct te verbinden met Facebook Live. Wij waren het eerste bedrijf in Nederland en België dat de werkmethode met Wowza ClearCaster™ aanbiedt.
Lees hier verder.

Livestream via Youtube

Ook al is Facebook Live het grootste social medium voor livestreaming, wanneer u beschikt over een Youtube kanaal met veel activiteit en volgers, ligt het voor de hand om de livestream (ook) op Youtube uit te zenden.

Kijk hier over deze toepassing.

Betaalbare multi camera opname

Live Media levert een multi camera opname van uw evenement, show, presentatie of congres. Hierdoor is het voor de kijkers mogelijk uw zaal en sprekers vanuit diverse kaders weer te geven.

De verschillende camera’s worden live geschakeld voor de internet stream, met andere video bronnen zoals uw PowerPoint presentatie.

Dit geeft na afloop ook een complete opname van uw evenement.