Youtube livestream zakelijk

Via Youtube livestreams maakt u het uw doelgroep gemakkelijk om evenementen, seminars en workshops live bij te wonen zonder fysiek aanwezig te zijn. Video’s worden nu vaak al via Youtube geupload en door middel van ‘embedding’ op uw website geplaatst: de video kan dan direct op uw site bekeken worden.

Youtube Livestream maken in vergelijking tot Facebook Live

Facebook is inmiddels marktleider op het gebied van livestreamen en u heeft hiermee het grootste bereik. Maar beiden kunnen naast elkaar bestaan om een nog groter bereik te behalen. Zeker wanneer u al over een actief Youtube kanaal beschikt is het een aanrader om deze te benutten.

Livestream zakelijk op uw eigen website

Uw zakelijke livestream kunt u vanuit Youtube laten embedden op uw eigen website. Maar beter is het hiervoor onze eigen online transcoder te gebruiken. Door het embedden kan uw doelgroep de livestream van uw evenement, workshop of presentatie gewoon volgen in het design van de eigen website. Uw bezoekers worden niet doorgelinkt naar Youtube met het risico dat de website omgeving verlaten wordt. De opname van de livestream kan via onze video servers nog minimaal een jaar na datum op uw website getoond worden.

Youtube livestream maken zonder onderbrekingen

Het voordeel van onze werkwijze is dat de livestream op de website altijd door blijft lopen, ook als deze op Youtube onverhoopt wordt geblokkeerd. Dit kan gebeuren wanneer externe reclame wordt gedetecteerd. Of bijvoorbeeld vanwege muziek die op de achtergrond wordt afgespeeld. Onze embedded livestream bevat geen advertenties vooraf of tussendoor, zelfs al worden deze wel getoond wanneer u direct via het Youtube kanaal kijkt.

Alles inclusief

Youtube livestreaming in combinatie met embedded uitzenden op de eigen website,  is onderdeel van het basistarief. Voor meer informatie, neem contact met ons op.