Youtube livestream zakelijk

Via Youtube livestreams maakt u het uw doelgroep gemakkelijk om evenementen, seminars en workshops live bij te wonen zonder fysiek aanwezig te zijn. Want video’s worden nu vaak al via Youtube geupload en door middel van ‘embedding’ op uw website geplaatst: met een live video stream kan hetzelfde worden gedaan.

Youtube Livestream maken in vergelijking tot Facebook Live

Facebook is inmiddels marktleider op het gebied van livestreamen en u heeft hiermee het grootste bereik. Maar wanneer u al over een actief Youtube kanaal beschikt is dit ook voor live video een goede keus. De volgers weten uw bedrijf hier immers al te vinden.

Livestream zakelijk op uw eigen website

Om uw zakelijke livestream te combineren met uw eigen website kunt u deze vanuit Youtube daar laten embedden. Maar beter is hiervoor onze eigen online transcoder te gebruiken. Daarmee kan uw doelgroep de livestream van het evenement, workshop of presentatie gewoon volgen in het design van de eigen website. Uw bezoekers worden niet doorgelinkt naar Youtube met het risico dat de website omgeving verlaten wordt. De opname van de livestream kan via onze video servers nog minimaal een jaar na datum op uw website getoond worden.

Youtube livestream maken zonder onderbrekingen

Het voordeel van onze werkwijze is dat de livestream op de website altijd door blijft lopen, ook als deze op Youtube onverhoopt wordt geblokkeerd. Dit kan gebeuren wanneer externe reclame wordt gedetecteerd. Of bijvoorbeeld vanwege muziek die op de achtergrond wordt afgespeeld. Onze embedded livestream bevat geen advertenties vooraf of tussendoor, zelfs als worden deze wel getoond wanneer u direct via het Youtube kanaal kijkt.

Alles inclusief

Youtube livestreaming in combinatie met embedded uitzenden op de eigen website,  is onderdeel van het basistarief. Voor meer informatie, neem contact met ons op.