Youtube livestream embedding

Voor het weergeven van video’s, is uploaden naar Youtube en embedding daarvan, voor meeste website’s de standaard werkwijze.

Met livestreaming is ondertussen Facebook de marktleider geworden, en deze geeft voor live ook het grootste bereik. Heeft u echter een actief Youtube kanaal, dan ligt het voor de hand (ook) daar uw live uitzending te laten zien, en dat willen we graag voor u verzorgen.

Youtube in combinatie met de eigen website

Wij raden aan een Youtube livestream te combineren met het door ons embedden op de eigen website.

Dit is eenvoudig te regelen via onze online transcoder, waardoor de internet aansluiting op de locatie geen extra bandbreedte nodig heeft voor de dubbele bestemming.

Voordeel is dat de livestream op de website zal door blijven lopen, als deze op Youtube onverhoopt wordt geblokkeerd. Dit kan gebeuren wanneer externe reclame wordt gedetecteerd. Of bijvoorbeeld vanwege muziek die op de achtergrond wordt afgespeeld.
Ook is onze embedded livestream altijd vrij van advertenties. Deze worden wel op Youtube getoond vanaf een bepaald aantal kijkers tegelijkertijd, en kunnen concurerend zijn met de sponsors van het evenement.

Alles inclusief

Youtube livestreaming in combinatie met uitzenden op de eigen website,  is onderdeel van het basistarief. Voor meer informatie, neem contact met ons op.
Ook de opname van de livestream kunnen we via onze videoservers op uw website laten zien, dit is inbegrepen voor minimaal een jaar na de uitzend datum.