Youtube

Youtube livestream zakelijk

Met Youtube livestreams maakt u het uw doelgroep gemakkelijk om evenementen, seminars en workshops live bij te wonen, zonder fysiek aanwezig te zijn. Want video’s worden nu al vaak via Youtube geupload en door middel van ‘embedding’ op uw website geplaatst.
Met een live video stream van Live Media kan hetzelfde worden gedaan.

Youtube Livestream in vergelijking tot Facebook

Facebook is inmiddels marktleider op het gebied van livestreamen en u heeft hiermee het grootste bereik. Maar wanneer u al over een actief Youtube kanaal beschikt is dit ook voor live video een goede keus. De volgers weten uw bedrijf hier immers al te vinden.

Livestream Zakelijk op uw eigen website

Om uw zakelijke livestream te combineren met uw eigen website kunt u deze vanuit Youtube op uw pagina laten embedden. Maar met grotere kwaliteit en betrouwbaarheid is het beter hiervoor onze eigen online transcoder te gebruiken. Daarmee kan uw doelgroep de livestream van het evenement, workshop of presentatie gewoon volgen in het design van de eigen website. Uw bezoekers worden niet doorgelinkt naar Youtube met het risico dat de website omgeving verlaten wordt.

Youtube Livestream uitzenden zonder onderbrekingen

Het voordeel van deze werkwijze is dat de livestream op de website altijd door blijft lopen, ook als deze op Youtube onverhoopt wordt geblokkeerd. Dit kan gebeuren wanneer externe reclame wordt gedetecteerd. Of bijvoorbeeld vanwege muziek die op de achtergrond wordt afgespeeld. Onze embedded livestream bevat geen advertenties vooraf of tussendoor, zelfs als deze worden getoond wanneer u direct via het Youtube kanaal kijkt. 
Ook kan met ons kanaal eigen branding of sponsoring worden toegepast, wat Youtube niet toestaat. 

Alles inclusief

Youtube livestreaming in combinatie met embedded uitzenden op de eigen website, is onderdeel van het basistarief. Voor meer informatie, neem contact met ons op.