Beeldscherm

Beeldscherm weergave op de uitzend locatie

Het geschakelde videobeeld, of de uitgaande livestream, kan tevens worden weergegeven op de evenement locatie. Met beeldschermen, videoprojector (beamer) of LED videowall. Uiteraard is ook de audio te horen met een geluidsinstallatie.

Beeldscherm weergave op de uitzend locatie

Het geschakelde videobeeld, of de uitgaande livestream, kan tevens worden weergegeven op de evenement locatie. Met beeldschermen, videoprojector (beamer) of LED videowall. Natuurlijk is ook de audio te horen met een geluidsinstallatie.

 

Voordelen van de livestream lokaal weergeven op beeldschermen

  • Wanneer de zaal vol, is het in een andere ruimte toch te zien (overloop).
  • Bij een groter evenement met werkgroep sessies, is het plenaire programma te volgen via de beeldschermen.
  • Informatievoorziening: op de beeldschermen kunnen afzonderlijk mededelingen worden weergegeven, over het achterliggende beeld heen geprojecteerd. Geschikt voor programma, wijzigingen en aankondigingen, bestemd voor de bezoekers van het evenement.

Digital Signage

Met Digital Signage (of Narrowcasting) is een opvallende presentatie te programmeren al of niet in combinatie met de livestream. Dit kunnen sponsor uitingen zijn, of een digitaal alternatief voor posters op een wetenschappelijk congres. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Standaard hiervoor is de Brightsign player met live video stream koppeling. Programmeren kan zelf online worden gedaan via de Brightsign portal of aan ons worden uitbesteed.

Totale evenement techniek

Ook in de plenaire zaal kunnen we beeldschermen toevoegen voor een betere zichtbaarheid van de presentaties. Deze worden op statief geplaatst of gehangen aan een truss constructie. Welke dan ook te gebruiken voor luidsprekerboxen en belichting. Waarmee we tevens de audio techniek voor onze rekening nemen.
We bieden tevens dienstverlening voor PowerPoint en Keynote waardoor de spreker alleen een bestand afgeeft met de presentatie en zich niet met de techniek hoeft bezig te houden.