Tarief

Betaalbaar en geen verborgen kosten

Altijd een complete livestream videoproductie met meerdere camera’s en een vaste prijs voor de basis voorzieningen.
Met slimme technieken kan Live Media Facilities goed aansluiten bij het beschikbare budget. En zijn we vaak het meest voordelig in wat nodig is voor uw evenement.

Wij specialiseren ons in video livestreaming op locatie. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring.

Live Media Facilities levert diensten aan bedrijven, instellingen en producenten. De tarieven zijn daarom aangegeven exclusief BTW.
Consumenten die een professionele voorziening nodig hebben, worden uitgenodigd contact op te nemen voor een aanvraag.

Tarieven zijn kostprijs per productiedag, exclusief BTW.
Voor de aangegeven opties en andere uitbreidingen, bieden we graag een offerte aan, om maatwerk te kunnen leveren voor uw evenement.
De pakketten zijn gebaseerd op een livestream t/m 4 uren. Met op- en afbouw op locatie is dat 1 productiedag.

Voor projecten die niet passen in deze basis pakketten, maken we eerst persoonlijk een afspraak om de opzet te bespreken. Behalve aansluiten op bestaande voorzieningen, kunnen we voorzien in de complete evenement productie. Inclusief volledige audio- en lichttechniek, camera teams, presentator/MC, videoprojector/beamer, grootformaat beeldschermen en modulaire LED video wall.

Aangeboden video apparatuur, livestream voorziening en data verbindingen, zijn in eigen beheer, zonder inhuur bij derden. Met eigen  spullen weten we dat het werkt, en kunnen we – bij beschikbaarheid – op het laatste moment worden ingezet. Tevens kunnen we hierdoor voordeliger aanbieden dan wanneer er voorzieningen extern moeten worden ingehuurd.

Met ons eigen Livestreamhost, zijn we niet afhankelijk van social media kanalen en de beperkingen daarbij.

Is er een actief YouTube kanaal of Vimeo, Facebook pagina, etc. dan kan uiteraard ook daar de uitzending naar toe gestuurd worden.