Live

Livestream voor bedrijf, overheid en andere instellingen

Live Media Facilities organiseert livestreams voor bedrijven, overheden en instellingen, die hun bereik willen vergroten en op kwalitatieve wijze hun evenement willen delen met hun relaties.

Maak een live uitzending van uw congres, seminar, workshop, presentatie of andere bijeenkomst:
Onze techniek stelt uw doelgroep in staat om evenementen te volgen zonder hierbij fysiek aanwezig te zijn.

Bedrijfszeker een livestream organiseren, is onze specialiteit.
En we nemen u daarbij alle techniek uit handen.

Livestream voor bedrijven en overheid op de website

Vaak worden gratis voorzieningen gebruikt om video’s en livestreams op websites te laten zien. Voor bedrijfsmatige livestream toepassingen, kan de video uitzending beter professioneel geplaatst worden op de eigen corporate website. De redenen hiervoor:

  • Live Media zorgt voor de complete productie vanaf camera opname tot live internet distributie.
  • Geen onderbrekingen door advertenties.
  • Geen restricties voor eigen branding en sponsor exposure.
  • Kritische onderdelen worden dubbel uitgevoerd als fail-over verbinding.
  • Is embedding op uw website niet mogelijk of toegestaan in het CMS? Dan maken we een speciale pagina voor uw evenement.

Plaatsen van een livestream op uw website via de Live Media distributieservers, is onderdeel van onze dienstverlening en daarom niet kostenverhogend ten opzichte van een “gratis” voorziening.

Livestream voor overheid organisaties

Livestream voor de publieke sector draagt bij aan een transparante democratie: debatten, symposia, commissievergaderingen, raadsvergaderingen en voorlichting worden daarmee toegankelijk voor een veel groter publiek. Livestreaming vergroot de betrokkenheid van de burger bij het bestuur.

Live Media is specialist in ad-hoc livestream producties op verschillende locaties, maar kan ook een vaste installatie voor u verzorgen.

Bedrijfsmatige livestream op social media

Livestreaming via social media is een belangrijk onderdeel van de media marketing.

Maak een live uitzending van uw evenement op het kanaal waar uw volgers te vinden zijn: Facebook, Youtube, Vimeo of andere media.
Dit zal de exposure van uw campagne sterk vergroten.

Multi camera opname is standaard

Live Media levert een BETAALBARE multi camera registratie van uw evenement, show, presentatie of congres. Hierdoor is het voor de kijkers mogelijk uw zaal en sprekers afwisselend te laten zien.

Meerdere camera’s zijn belangrijk voor de kwaliteit van de livestream. Deze worden live afgewisseld door de schakeltechnicus, samen met andere video bronnen zoals uw PowerPoint presentatie. Dit geeft na afloop tevens een complete opname van uw evenement.

Audio voorziening

Geluid is minstens zo belangrijk als de video opname. Samen maakt dit uw live registratie compleet. Wij zijn gewend om aan te sluiten op een voorziening die reeds aanwezig is, maar kunnen dit uiteraard ook zelf voor u verzorgen. Zodat alles door één partij wordt geregeld.

Evenement techniek verzorgen

Een stap verder is dat Live Media de complete event techniek levert, dus naast video ook de geluidsweergave, trussing, beeldschermen, LED wall, PowerPoint presentaties etc.
Wij controleren dat alles perfect op elkaar aangesloten is. Met slechts één aanspreekpunt. VRAAG naar onze mogelijkheden.

Mobiel internet en Satelliet

Is er op locatie geen (voldoende) internet voorziening, dan leveren wij afhankelijk van de situatie, een satelliet verbinding, of gebruiken meerdere gestapelde MOBIELE 4G KANALEN. Of een combinatie hiervan, voor maximale bedrijfszekerheid.

Weergave op locatie

Door BEELDSCHERMEN te plaatsen op locatie, kan het programma worden gevolgd in andere ruimtes. Handig wanneer er meer publiek is dan het maximum voor de zaal. Of om in de foyer te kunnen zien wat er binnen plaats vindt.