Portfolio

Voorbeelden van wat we maken

Hieronder enige voorbeelden van door Live Media uitgezonden video projecten. Van een aantal betreft het een achteraf gemaakte compilatie van meerdere edities, een webvideo als “after movie”, of simpelweg de integrale opname van de uitgezonden livestream. De producties lopen uiteen van een basis opstelling met op afstand bestuurbare camera’s tot opnamen met een complete camera ploeg en algehele evenement techniek.

Op deze pagina ziet u een aantal specifieke eigenschappen van de Live Media embedded player (afspeelvenster).  Zo is alles in meerdere kwaliteiten beschikbaar – automatisch, maar ook handmatig te kiezen met het “tandwieltje”. De weergave stopt zodra de livestream buiten de pagina wordt “gescrolled”, én wanneer een andere video op dezelfde pagina wordt gestart. Zo gaat ook het geluid niet door elkaar heen. De kleurstelling van het video venster is aangepast aan het design van de pagina. En elke video schaalt precies mee met de breedte van de kolom.

Doordat Javascript is uitgeschakeld in uw browser, kunnen de livestream voorbeelden niet worden weergegeven. Dit geldt ook voor beperkte AMP weergave.
Ga naar de volledige weergave en schakel Javascript in voor deze website.

Het portfolio wordt opnieuw opgebouwd met recent materiaal en is daardoor tijdelijk niet beschikbaar.

Bekijk de showreel op de home pagina, deze bevat een reeks korte fragmenten van geleverde projecten.

Of stuur een bericht dan ontvangt u persoonlijk een aantal voorbeelden van eerder werk.