Live

Weergeven op Facebook, Youtube, eigen website of op de locatie

Onze live video productie wordt weergegeven via een internet platform volgens uw keuze.

In de eerste plaats kan dat natuurlijk uw eigen website zijn. Wordt er actief een Facebook bedrijfspagina onderhouden, of een Youtube kanaal, dan zijn ook dat logische bestemmingen.

De uitzending laten zien op de locatie zelf, eventueel in een andere ruimte, is een mogelijkheid om ook daar meer mensen te laten kijken.

Daarnaast zijn er nog bijzondere opties, zoals combineren met een online veilingsysteem, narrowcasting / digital signage etc.

Weergeven op uw eigen website

Voor uw eigen corporate website is het beste onze professionele stream service te gebruiken, en niet simpelweg te embedden vanuit een gratis dienst. Dit vanwege de kwaliteit, extra mogelijkheden en betrouwbaarheid.
Met een responsive embedcode is de live uitzending te laten zien op een onbeperkt aantal websites.

Voordeel van streamen naar de eigen website is, dat sponsor uitingen en overige reclame, zonder beperkingen zijn toe te passen.

Lees verder……

Facebook Live

Live streamen naar Facebook is op dit moment de beste optie voor Social Media. Zeker als er een actieve bedrijfspagina is, met als doel het contact te onderhouden met klanten en andere volgers. Eigenlijk wordt er dan al verwacht dat elk evenement live te volgen is op Facebook.

Ook wij zien het succes van Facebook Live. Zonder veel moeite halen we zo’n 10.000 kijkers per evenement, en nog eens hetzelfde aantal voor de opname daarvan, binnen een paar dagen.

Over onze Wowza ClearCaster™  for Facebook Live …..

Youtube livestreaming

Voor het weergeven van video’s op een website, is uploaden naar Youtube vaak de standaard.

Facebook geeft voor live het grootste bereik. Maar als u een actief Youtube kanaal heeft, dan ligt het voor de hand ook daar uw live uitzending te laten zien, en zijn wij u daarbij graag van dienst.

Lees meer over Youtube livestreaming…..

Webinar weergave in livestream

In een webinar livestream staat de PowerPoint (of Keynote) presentatie centraal.
Er wordt dan niet afgewisseld met het camerabeeld, beiden krijgen een eigen venster.

Live Media heeft een unieke oplossing dit in dezelfde livestream te kunnen weergeven, waarmee synchroniteit problemen worden vermeden.

Lees verder …..

Beeldschermen op locatie

De uitgaande livestream, is tevens te laten zien op de evenement locatie. Dat geeft diverse mogelijkheden en voordelen.

Lees verder……