Livestream organisaties en verenigingen:

voor een groot bereik.

Livestream inzetten voor organisaties en verenigingen, waarom? Omdat het een laagdrempelige manier is om in contact te komen met uw doelgroep, vrijwilligers of leden. Livemedia biedt u een compleet pakket en ontzorgt u in de voorbereidingen en coördinatie van uw livestream.

Livestream organisaties

Livemedia biedt livestream aan voor organisaties. Voor bedrijven kunt u denken aan het live presenteren van producten of diensten, het uitzenden van seminars, webinars, congressen en vergaderingen. Maar ook voor non-profit organisaties is livestream een perfect medium. Bijvoorbeeld voor het live volgen van benefiet evenementen, live crowdfunding of om aandacht voor een goed doel te vragen.

Livestream verenigingen

Bij livestream voor verenigingen kunt u denken aan sportverenigingen die wedstrijden en sportevenementen live uitzenden. Maar ook bij bestuursvergaderingen en ledenbijeenkomsten kan een livestream ingezet worden. Zo wordt aan leden op een laagdrempelige manier de mogelijkheid geboden hierbij aanwezig te zijn.

Hoe helpt Livemedia u bij uw livestream?

Livemedia kan de complete livestream voor uw organisatie of vereniging verzorgen. De voorbereiding, de coördinatie en de nabewerking van de video’s. Al vanaf €750,- bieden wij een livestream pakket aan. Hierbij is inbegrepen:

  • Alle benodigde camera’s, microfoons, apparatuur en technologie.
  • U bent tot wel 4 uur achtereen live.
  • U kunt uw eigen Powerpoint of Keynote presentaties invoegen.
  • De livestream wordt op uw website, Facebookpagina of Youtube kanaal getoond.
  • Aangepast beeld voor smartphones en tablets.
  • Uw eigen site raakt niet overbelast omdat het bezoekersaantal via een andere weg geleid wordt. (d.m.v. onze technologie)
  • Opname van de video (exclusief montage)

Vraag en antwoord

Wilt u meer weten over livestream voor organisaties en verenigingen? Meer informatie over aanvullende diensten en de tarieven vindt u hier. Voor vragen, offerte verzoeken en overleg kunt u ons contactformulier invullen. We nemen dan spoedig contact met u op. Ook kunt u ons bellen op 020 700 9466 (Amsterdam) of 03 808 5090 (Antwerpen)