Live

Live Media player

Met onze video player wordt een livestream zichtbaar op uw website.
Deze staat op zelf beheerde servers, met unieke uitbreidingen voor een grotere betrouwbaarheid bij het weergeven van onze livestreams.

Video player voor afspelen van livestreams en opgenomen beeldmateriaal

Zo vindt er automatisch herstel plaats wanneer aan de kant van de kijker het afspelen is vastgelopen, door een minder goede internetverbinding. Uiteraard zijn onze livestreams standaard voorzien van kanalen met meerdere kwaliteiten – in multi bitrate – zodat de weergave zich aanpast aan de capaciteit van PC of ander afspeelapparaat, of de beschikbare internetverbinding.

Content Delivery Network

De video player is een besturing en gebruikers interface voor de video streams. Deze worden zelf wereldwijd gedistribueerd via content delivery networks (CDN) van Akamai en Amazon, geoptimaliseerd voor het weergeven van video zonder onderbrekingen. Door de schaalbaarheid “in the cloud” is er tevens geen beperking voor het maximaal aantal kijkers tegelijkertijd.

 

Onze livestreams zijn perfect passend voor uw website

Onze livestreams zijn responsive. Dit houdt in dat het video venster zich perfect aansluit op de layout van de website. Bekijk hier de voorbeelden. De video blijft altijd binnen de kaders van uw site. Ook de kleurstelling van de livestream kunnen we desgewenst aanpassen aan het design van uw website.